| CA | ES | FR | EN |

HOTELS A PREUS ESPECIALS PER A PARTICIPANTS

L'Organització del Congrés ha negociat tarifes especials per als participants en els hotels que trobarà en el document adjunt.

El nombre d'habitacions disponibles en cada establiment és limitat, i s'adjudicaran per ordre d'inscripció. Degut a que el congrés es realitza durant la temporada d'esquí, li recomanem que faci la reserva d' allotjament el més aviat possible.

Els participants hauran de gestionar la seva reserva d'allotjament enviant el formulari de reserva adjunt directament a l'hotel escollit per gaudir de les tarifes especials. Li recordem que totes les despeses d'allotjament van a càrrec del participant.

Els dies 2 i 3 de març hi haurà un servei de transport gratuït fins al Centre de congressos per als assistents al congrés des d’Andorra la Vella i Es. El punt de sortida/arribada dels busos, així com els horaris, es comunicaran als assistents i estaran degudament senyalitzats a les recepcions dels hotels d’Andorra la Vella inclosos al llistat.

Descarrega el formulari de reserva d'hotel (anglès)(88kb):

Descarrega el llistat d'hotels (anglès)(190kb):

Organitzadors

Sant Julià de LòriaGovern d'AndorraUNWTOAnodrra Turisme

Patrocinadors

Andorra TurismeComú de CanilloComú d'EncampComú d'OrdinoComú d'Andorra la VellaComú de Sant Julià d eLòriaComú d'Escaldes-Engordany

Patrocinador Argent

Col.laboradors

A més...

Seu del congrés
Com arribar
Sala de premsa
Ponències 2016
Estigues al dia de les novetats
  

Reserva allotjament

On som

Contacta'ns

Secretaria Tècnica del Congrés
Telèfon: (+376) 827 682
info @ congresdeneu.ad
FacebookTwitterFacebookTwitter