| CA | ES | FR | EN |

Missatge de benvinguda

La novena edició del Congrés Mundial de Turisme de Neu i Muntanya serà l’ocasió per a Sant Julià de Lòria d’obrir les portes a ponents, assistents professionals, públic en general i sobretot als  mountainlikers, quines experiències a la  muntanya són conegudes arreu de la xarxa.  Serà una ocasió única per a debatre sobre la relació privilegiada entre la muntanya i la pràctica de l’esport d’aventura.  

El títol, Esport i Aventura –una combinació prometedora per a destinacions de muntanya- fa referència a l’objectiu principal del congrés. Ampliar una oferta que no ha d’estar necessàriament lligada a l’època de neu. És aquí on cal enllaçar la pràctica més tradicional dels esports d’hivern amb nous recursos que sorgeixen en les diferents estacions de muntanya.
Els diferents esports d’aventura que van ampliant els límits de l’experiència obren nous temes de debat, com ara l’aspecte comercial o la logística de seguretat.

A més de les instal·lacions del Centre cultural i de congressos lauredià,  i de l’experiència de l’oferta d’aventura, d’esport i de pràctica de l’esquí nòrdic de Naturlandia, Sant Julià de Lòria aportarà el treball dels experts que es donaran cita  entre el dies 2 i 4 de març.

Benvinguts al  9è Congrés Mundial de Turisme de Neu i Muntanya organitzat per l’Organització Mundial del Turisme, el Govern i les set parròquies andorranes. Estem segurs que serà una experiència profitosa i que entre tots farem un bon treball.

Organitzadors

Sant Julià de LòriaGovern d'AndorraUNWTOAnodrra Turisme

Patrocinadors

Andorra TurismeComú de CanilloComú d'EncampComú d'OrdinoComú d'Andorra la VellaComú de Sant Julià d eLòriaComú d'Escaldes-Engordany

Patrocinador Argent

Col.laboradors

A més...

Seu del congrés
Com arribar
Sala de premsa
Ponències 2016
Estigues al dia de les novetats
  

Reserva allotjament

On som

Contacta'ns

Secretaria Tècnica del Congrés
Telèfon: (+376) 827 682
info @ congresdeneu.ad
FacebookTwitterFacebookTwitter