| CA | ES | FR | EN |


Enric López C

L’Enric és director del Màster Universitari "Direcció d'Empreses Turístiques", dels estudis d'especialitat en "E-Tourism: estratègies de màrqueting i comercialització on line", i responsable de l'Àrea de màrqueting dels estudis de Grau i Postgrau de l'Escola Universitària de Turisme i Hoteleria CETT - Universitat de Barcelona.

En l'àmbit del "eTourism " és investigador i expert en temes relacionats amb la presència online i mobile de les organitzacions turístiques: comunicació, comercialització, reputació online, emprenedoria... etc. I participa habitualment com a conferenciant en jornades, conferències i actes relacionats amb aquesta temàtica, a més de formar part de diversos comitès científics de congressos acadèmics sobre el seu àmbit de coneixement.

És codirector juntament amb Nextel Treval, de l'estudi "Presència online i mobile del sector wellness a Espanya"; Codirector juntament amb Vivential Value del projecte "Intel·ligència turística per competir al mercat xinès: Reputació online dels hotels espanyols des de la visió dels turistes xinesos"; I codirector juntament amb EscapadaRural.com i Netquest, de l'Observatori de Turisme Rural a Espanya 2013, 2014 i 2015"


Inscriu-t'hi

Organitzadors

Sant Julià de LòriaGovern d'AndorraUNWTOAnodrra Turisme

Patrocinadors

Andorra TurismeComú de CanilloComú d'EncampComú d'OrdinoComú d'Andorra la VellaComú de Sant Julià d eLòriaComú d'Escaldes-Engordany

Patrocinador Argent

Col.laboradors

A més...

Seu del congrés
Com arribar
Sala de premsa
Ponències 2016
Estigues al dia de les novetats
  

Reserva allotjament

On som

Contacta'ns

Secretaria Tècnica del Congrés
Telèfon: (+376) 827 682
info @ congresdeneu.ad
FacebookTwitterFacebookTwitter