| CA | ES | FR | EN |


Eva Štravs Podlogar
Eva Štravs Podlogar

Eva Štravs Podlogar es va llicenciar el 1987 i posseeix una Llicenciatura en Ciències. Va iniciar la seva carrera professional com a empleada de vendes a l’empresa Bled Hotel Tourist Company on va treballar fins al 1991, a continuació es va incorporar a ELAN ski makers primer en el càrrec de Directora de compres i de 1995 a 1997 com a Subdirectora de roba esportiva i vendes. El 1998, va tornar al sector públic a l’Institut de promoció turística de l’àrea de turisme de Bled. El 2001, es va incorporar al càrrec de Directora d’aquesta entitat i el 2006 va realitzar un programa de formació en IEDC GMP (Programa de gestió general) amb la presentació del treball de projecte "Implementació d’una APP (aliança público-privada) a la destinació de Bled com a base per a un futur desenvolupament del turisme. De juny del 2009 fins a finals del 2012, la Sra. Štravs Podlogar fou Presidenta del Consell de l’Institut de la Junta de turisme eslovena en la qual va participar activament per a la creació de l’oferta de turisme a Eslovènia.

El 2015 va abandonar el departament de turisme de Bled per acceptar el càrrec al Ministeri de Desenvolupament Econòmic i de Tecnologia de Ljubljana com a Directora en funcions de la Junta directiva de turisme i internacionalització.


Inscriu-t'hi

Sessió 3

3 març, 09:00 – 10:45h

"I Feel Slovenia, un país de tonalitats infinites de verds: el paper de les activitats d’aventura i a l’aire lliure en el màrqueting i el posicionament del país"

No es tracta de promoció; no es tracta de màrqueting ni posicionament, en primer lloc hi ha l’estil de vida! El fet d’ésser un país alpí forma part de la nostra identitat. Per aquest motiu, no resulta sorprenent que al nostre país se celebrés amb gran èxit la conferència de llançament EUSALP. L’alpinisme i les activitats a l’aire lliure els portem a la sang, formen part de la nostra tradició. L’entorn és la nostra passió. Eslovènia es troba entre els primers llocs dels països al món segons el nombre de medalles olímpiques guanyades per habitant, el país en el qual el verd arriba fins a l’infinit. Sens dubte, som un país d’activitats a l’aire lliure. Durant dècades, Eslovènia ha estat una destinació molt apreciada pels esquiadors, els que practiquen snowboard i el salt d’esquí, els senderistes, ciclistes i amants de diferents esports aquàtics i de risc, atès que ofereix un gran nombre d’activitats d’oci actives en estret contacte amb la natura. Actualment, en un moment en el qual la línia entre el blanc i el verd és molt estreta, les nostres estacions d’esquí d’hivern es converteixen en centres de muntanya estacionals tot l’any. Els esports tradicionals i de risc es complementen amb noves activitats a l’aire lliure i productes de turisme creatius. Les activitats d’aventura i a l’aire lliure estan situades al cor de la marca I feel Slovenia, que es complementa amb el posicionament de la marca Green.Active.Healty (verd, actiu i saludable). Les direccions estratègiques per al nostre turisme són: productes turístics clarament posicionats, sobre la base dels principis de la sostenibilitat, i l’augment de la visibilitat i reputació d’Eslovènia en mercats objectiu. El turisme és una indústria emocional. Respectem la nostra natura, estem orgullosos de la nostra tradició, ens inspirem en la nostra gent que treballa de forma àrdua. Oferim als nostres hostes turisme amb ànima. La nostra marca és el més natural possible. Creiem que el producte és el millor màrqueting i una marca forta és la millor eina de màrqueting per a països moderns, enfrontats a una major competència.

Organitzadors

Sant Julià de LòriaGovern d'AndorraUNWTOAnodrra Turisme

Patrocinadors

Andorra TurismeComú de CanilloComú d'EncampComú d'OrdinoComú d'Andorra la VellaComú de Sant Julià d eLòriaComú d'Escaldes-Engordany

Patrocinador Argent

Col.laboradors

A més...

Seu del congrés
Com arribar
Sala de premsa
Ponències 2016
Estigues al dia de les novetats
  

Reserva allotjament

On som

Contacta'ns

Secretaria Tècnica del Congrés
Telèfon: (+376) 827 682
info @ congresdeneu.ad
FacebookTwitterFacebookTwitter