| CA | ES | FR | EN |


Franziska Thiele

Franziska Thiele, Universitat de ciències aplicades d’Ostfàlia

Franziska Thiele va estudiar oci i geografia del turisme, psicologia social i gestió del turisme a la Universitat de Hannover i a la Universitat de Trier. Durant els seus estudis va treballar per a una petita organització de gestió de destinacions prop de Hannover molt coneguda per les seves activitats a l’aire lliure a Baixa Saxònia, Alemanya. El 2012 es va incorporar amb una beca d’investigació a l’Institut de turisme i investigació regional de la Universitat de ciències aplicades d’Ostfàlia. Franziska Thiele és editora del llibre “Tourism and Innovation” (Turisme i innovació), coautora de l’estudi “Mercat del senderisme alemany 2014” i també va dirigir un estudi sobre la percepció i acceptació dels excursionistes de les turbines eòliques i altres fonts d’energia renovables. A més de les seves activitats d’investigació en el turisme a l’aire lliure i de natura, realitza ponències sobre les bases de la gestió turística, màrqueting en línia i qualitat de servei. El seu últim projecte d’investigació ha estat sobre els efectes de les activitats de natura en la promoció de la salut. A la seva tesi doctoral, Franziska Thiele analitza les experiències turístiques narrades en blogs de viatges de muntanyisme i les seves implicacions per millorar la qualitat de l’experiència de les rutes de senderisme.


Inscriu-t'hi

Sessió 6

(3 de març - 16.00h-17.45h)

D'A a B: Quina és la novetat en el senderisme? El fet que es torni a practicar és només una bombolla de màrqueting?

L'objectiu d'aquesta presentació és debatre el desenvolupament positiu de la demanda del turisme de senderisme i la competència que en resulta a la indústria del senderisme. Basant-nos en l'anàlisi del mercat del senderisme alemany (Project M GmbH 2014) podem afirmar que hi ha una nova diferenciació i un canvi dels valors en el turisme de senderisme. Els excursionistes poden escollir entre múltiples destinacions per realitzar senderisme i rutes de senderisme en nivells de muntanya baixos o mitjans per trobar la seva pròpia experiència de senderisme. El senderisme, una de les formes més antigues de viatjar, s'ha convertit en una forma lúdica d'experimentar el paisatge i la natura com els parcs, camins i altres espais verds. Actualment, caminar, també anomenat senderisme, així com l'ascens de muntanyes o tresc es poden veure com un contrast enfront de la vida quotidiana digital. Sobretot un nombre cada vegada més elevat de grups objectiu més joves s'interessen per aquestes activitats recreatives i de relax en entorns naturals. En comprendre les diferents necessitats i els motius dels excursionistes, cal que invertim en una nova experiència de senderisme de qualitat pel que fa a la infraestructura, els camins i les destinacions. Aquesta presentació oferirà una idea del disseny de la qualitat de l'experiència de senderisme.

Organitzadors

Sant Julià de LòriaGovern d'AndorraUNWTOAnodrra Turisme

Patrocinadors

Andorra TurismeComú de CanilloComú d'EncampComú d'OrdinoComú d'Andorra la VellaComú de Sant Julià d eLòriaComú d'Escaldes-Engordany

Patrocinador Argent

Col.laboradors

A més...

Seu del congrés
Com arribar
Sala de premsa
Ponències 2016
Estigues al dia de les novetats
  

Reserva allotjament

On som

Contacta'ns

Secretaria Tècnica del Congrés
Telèfon: (+376) 827 682
info @ congresdeneu.ad
FacebookTwitterFacebookTwitter