| CA | ES | FR | EN |


Philippe Sudres
Philippe Sudres.

Philippe Sudres és Director de comunicació d’Amaury Sport Organisation, una empresa dedicada a la creació i organització d’esdeveniments esportius internacionals de primer ordre.  Especialitzada en el sector “fora de l’estadi”, l’ASO controla internament tots els treballs relacionats amb l’organització, la divulgació i el màrqueting de competicions esportives.

Llicenciat a l’Escola francesa de Periodisme el 1982, Philippe Sudres es va incorporar a la Societat del Tour de França el 1983 com adjunt del departament de premsa. Com a responsable del departament de premsa del Tour de França a partir del 1989, el 1994 va passar a encarregar-se de les relacions amb els canals de televisió a l’Amaury Sport Organisation, creada el 1992. A partir del 1999, es va unir al comitè de gestió del Tour de França justament abans d’encarregar-se dels serveis de premsa de tots els esdeveniments organitzats per l’ASO el 2001. El 2008 fou anomenat Director de comunicació de l’ASO com a cap d’esdeveniments com el Tour de França, el Ral·li Dakar, l’Open de golf de França, la marató Schneider Electric de París i la regata a vela Tour de França.


Inscriu-t'hi

Organitzadors

Sant Julià de LòriaGovern d'AndorraUNWTOAnodrra Turisme

Patrocinadors

Andorra TurismeComú de CanilloComú d'EncampComú d'OrdinoComú d'Andorra la VellaComú de Sant Julià d eLòriaComú d'Escaldes-Engordany

Patrocinador Argent

Col.laboradors

A més...

Seu del congrés
Com arribar
Sala de premsa
Ponències 2016
Estigues al dia de les novetats
  

Reserva allotjament

On som

Contacta'ns

Secretaria Tècnica del Congrés
Telèfon: (+376) 827 682
info @ congresdeneu.ad
FacebookTwitterFacebookTwitter