| CA | ES | FR | EN |


Imma Jiménez
Imma Jiménez

Imma Jiménez és llicenciada en sociologia per la Universitat de Barcelona l'any 2002 i posteriorment es va especialitzar en el món dels recursos humans amb un màster de Direcció de Recursos Humans a EADA i un programa de desenvolupament directiu a ESADE l'any 2008.

Dedicada a la gestió de les persones des del 2003 en diferents sectors: restauració col·lectiva en una empresa de retail i sobretot en el sector elèctric.

L'any 2015 s'incorpora com a Directora a l'Agència econòmica Andorra Desenvolupament i Inversió per dirigir l'equip i desenvolupar projectes al voltant de la diversificació i l'obertura econòmica del país mitjançant la iniciativa Actua.

A finals del 2015 des d'Actua es posa en marxa un clúster d'esports a fi de i crear sinergies entre institucions i empreses d'Andorra i dels països veïns per consolidar Andorra com a destí de turisme esportiu. Un altre sector que Actua està potenciant activament és el del turisme mèdic, amb moltes sinergies amb  el turisme esportiu.


Inscriu-t'hi

Organitzadors

Sant Julià de LòriaGovern d'AndorraUNWTOAnodrra Turisme

Patrocinadors

Andorra TurismeComú de CanilloComú d'EncampComú d'OrdinoComú d'Andorra la VellaComú de Sant Julià d eLòriaComú d'Escaldes-Engordany

Patrocinador Argent

Col.laboradors

A més...

Seu del congrés
Com arribar
Sala de premsa
Ponències 2016
Estigues al dia de les novetats
  

Reserva allotjament

On som

Contacta'ns

Secretaria Tècnica del Congrés
Telèfon: (+376) 827 682
info @ congresdeneu.ad
FacebookTwitterFacebookTwitter